Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 22. szombat, Vince, Artúr

Illetéktelenek hivatkoznak a Főtávra

Lakossági bejelentés érkezett arról, hogy a Főtávra hivatkozva próbáltak illetéktelenek bejutni lakásokba, elsősorban a III. kerületben. Az ügyintézésért és az adatellenőrzésért cserébe díjkedvezményt ajánlottak.

A Főtáv ezúton hívja fel a lakosság figyelmét, hogy semmilyen helyszíni ügyintézési, adatellenőrzési tevékenységet nem végez, ezért aki a fentiekre, vagy hasonló okokra hivatkozva kíván bejutni az épületbe, azt a lakók ne engedjék be.

A Főtávnak ma már egyetlen olyan szolgáltatása sincs, amelyért a szakemberek a helyszínen készpénzt kérnének el. Semmi esetre sem köthető tehát a Főtávhoz, ha ilyen esettel találkoznak a fogyasztók, ezért a szolgáltató kéri, hogy amennyiben ilyet tapasztalnak, haladéktalanul jelezzék neki telefonos ügyfélszolgálatán, a +36 40 200-108-as számon, vagy e-mailben a fotav@fotav.hu-n, ill. bejelenthetik személyesen is bármelyik ügyfélszolgálati irodáján, ill. értesítsék a rendőrséget is.

LEGFRISSEBB
×

Elszabadult beruházások  

VABA lakópark a Bikás park mellett

Újbuda Önkormányzata szigorú feltételekhez köti, mi és hogyan épülhet a kelenföldi városközpont meglévő épülete helyére, mégis politikai jellegű hangulatkeltés folyik a beruházás ellen. A tiltakozók eközben szó nélkül hagyják azokat a jelentős építkezéseket, amelyeknél a kormány felmentést adott az építési szabályzat alól, és elvette a lehetőséget az önkormányzattól, hogy a helyiek érdekeit képviselje.