Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 10. hétfő, Lőrinc

Gurulj te is két keréken!

Ez lehetne a szlogenje annak a kezdeményezésnek, amelyet Szőke László a 16. számú választókerület MDF-es országgyűlési képviselőjelöltje is támogat. Ennek keretén belül adta át ma délelőtt, a Budafoki és a Szerémi utat összekötő megtisztított kerékpársávot.

Újra birtokba vehették a biciklis utat, a "két keréken gurulók". A tisztítási munkálatok során, levágták a belógó faágakat és letakarították a " terepet", így biztosítva a baleset- és zökkenőmentes közlekedést. Szőke László elmondta, hogy sokkal több kerékpárútra lenne szükség, és örülne, ha Magyarországon egyre többen követnék a nyugati társadalmak "biciklire fel" példáját.

P.L-Újbuda WEB (2006. 03. 28.)

LEGFRISSEBB
×

Merjenek segítséget kérni!  

Ahogy eddig is, bárki fordulhat az Újbudai Humán Szolgáltató Központhoz, akinek szociális, párkapcsolati, gyermeknevelési, mentálhigiénés gondja van, vagy konfliktusban áll egy másik személlyel, intézménnyel. A jelenlegi kijárási korlátozás azonban új problémákat is felvethet. Kinek és hogyan segíthet a központ – erről kérdeztük Juhászné Csuka Csillát, az intézmény vezetőjét.