Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 22. szerda, Móric

Fórum Kelenvölgyön

A közlekedési kérdések foglalkoztatják leginkább a kelenvölgyieket. Minden januárban lakossági fórumot tart Kelenvölgy lakóinak Molnár Gyula, Újbuda polgármestere. Idén január 17-én faggathatták a polgármestert a Kelenvölgyi Közösségi Házban.

Elsősorban a térség közlekedési helyzete foglalkoztatta azokat a látogatókat, akik megjelentek a Kelenvölgyi Közösségi Házban Molnár Gyula, Újbuda polgármesterének fogadóóráján. Az érdeklődők többségét a BKV-járatok és a gyalogos-átkelőhelyek kialakítása érdekelte. A polgármester azt is elmondta, hogy a tavaly létrehozott ingyenesen hívható Újbuda-telefonvonal témakörét kibővítik a közeljövőben. Eddig az általános információkon, okmányirodai ügyintézéssel kapcsolatos tudnivalókon kívül bejelentéseket tehettek a közterületeken, utakon található problémákról, mint a kátyúk, roncsautók, vagy az illegális szemétlerakók. Hamarosan már a közvilágítás problémája is bejelenthető lesz a 06-80-852-832-es számon, ugyanis a rendőrség felmérése szerint a közbiztonság romlásának az is oka lehet, ha egy köztéri lámpa kialszik.

K.A.H.-Újbuda TV (2006. 01. 19.)

LEGFRISSEBB
×

Közösségi tervezés Újbudán - Gellérthegy  

A szaktervezők elkészítették a forgalomtechnikai terveket Sasad-Sashegy, Kelenföld, Kelenvölgy-Péterhegy, Albertfalva, Gellérthegy városrészekre. Ezúttal a Gellérthegy felülvizsgálatához kérik a lakosság észrevételeit és javaslatait.