Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 25. csütörtök, Kristóf, Jakab

Forgalomkorlátozások a hét hátralévő felében

Szerdán, csütörtökön és pénteken két nemzetközi csúcstalálkozónak is otthont ad Budapest. Ezért -és néhány építkezés miatt-, Újbuda egyes részein is  torlódások alakulhatnak ki.

A delegációk vonulásának ideje alatt időszakos útlezárásokra kell számítani a Belváros és a Ferihegyi repülőtér közötti útvonalon.

Tilos megállni pénteken éjfélig a Pesti alsó rakparton a Petőfi tér és az Eötvös tér közötti szakaszon, az Apáczai Csere János utcában, az Erzsébet téren, a Dorottya utcában és a Miatyánk utcában.

Kedden este 8 órától megtiltották a parkolást pénteken éjfélig a Kossuth Lajos téren, az Alkotmány utcában és a Széchenyi felső rakparton a Kossuth tér és a Roosevelt tér között. Tilos parkolni az V., Falk Miksa utcában a Balaton utca és a Stollár Béla utca között pénteken este 8 óráig

A főgyűjtőcsatorna építése miatt az Október huszonharmadika utca Petőfi híd felé vezető oldalán a Budafoki út előtt lezárták a két külső sávot, valamint a Budafoki út kifelé vezető oldalát is. A Szabadság híd felől jövőket már a Karinthy Frigyes útnál elterelik balra a Bogdánfy utca felé.

A buszok (33, 33A, 233E) az Irinyi József utca - Bogdánfy utca útvonalon közlekednek. A Bocskai úton a Kosztolányi Dezső térnél a Petőfi híd felé haladó belső sáv forgalmát átterelték a szembejövők oldalára.