Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 6. hétfő, Csaba

Fenyvessy Zoltán szabálysértéseket fedezett fel a választásokon

Fenyvessy Zoltán, a MIÉP-Jobbik jelöltje elmondta, hogy a kis pártok, s köztük a MIÉP-Jobbik is a választások első fordulójában azért nem voltak elég sikeresek, mert a média teljesen kirekesztette őket.

A politikus kifejtette, hogy a kis pártok a média negatív hozzáállása miatt kerültek hátrányba a választáson. A vitákra csak a jelenlegi négy parlamenti pártot hívták meg, mellyel az esélyegyenlőséget sértették meg, s a reklámok zöme is őket hirdette.

Ennek az az oka - mondta a politikus -, hogy a jelenlegi parlamenti pártok plusz költségeket szavaztak meg maguknak, mely pénzekből ők nem kaptak. Ezideig senki nem vizsgálta, hogy milyen szabálysértések történtek az idei választásokon ezen a téren, mely szintén pótolandó lenne.

Fenyvessy Zoltán ezen kívül megköszönte mindazoknak, akik a nehéz körülmények és a hátszél ellenére is rá és pártjára szavaztak és kitartottak mellettük.

Z. A. - Újbuda WEB (2006. 04. 15.)

LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.