Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 22. szombat, Vince, Artúr

Fegyveres rablót keres a BRFK!

A BRFK Rablási Osztálya eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen tettes 2012. március 27-én 14 óra 20 perc körüli időben a Budapest XI., Vincellér utcai egyik élelmiszerboltba bement, fegyverrel megfenyegette a pénztárost, a kasszában lévő készpénz átadására szólította fel. A sértett a fenyegetés hatására átadta a bevételt, így az elkövető a megszerzett készpénzzel elmenekült a helyszínről. Személyi sérülés nem történt.

A támadó egy körülbelül 175 centiméter magas, 25 év körüli, vékony testalkatú férfi, haja barnás-vörös színű, pajesza hosszú, arca borostás. A bűncselekmény elkövetésekor világos pólót, farmernadrágot, sportos bőrcipőt viselt és egy sötét hátizsák volt nála, fehér színű felirattal.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a +361 443-5000 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható +36 80 555-111 "Telefontanú" zöld számán ( h-cs: 8:00-16:00; p: 8:00-13:00), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

LEGFRISSEBB
×

Elszabadult beruházások  

VABA lakópark a Bikás park mellett

Újbuda Önkormányzata szigorú feltételekhez köti, mi és hogyan épülhet a kelenföldi városközpont meglévő épülete helyére, mégis politikai jellegű hangulatkeltés folyik a beruházás ellen. A tiltakozók eközben szó nélkül hagyják azokat a jelentős építkezéseket, amelyeknél a kormány felmentést adott az építési szabályzat alól, és elvette a lehetőséget az önkormányzattól, hogy a helyiek érdekeit képviselje.