Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 6. hétfő, Csaba

Eredményesen szerepelt az MSZP a választás első fordulóján

Április 13-án csütörtökön, Molnár Gyula a 16-os számú választókerület MSZP-s képviselőjelöltje az Etele téri városközponti piac mellett tartott tájékoztatóján elmondta, örül annak, hogy a választások első fordulóján pártja eredményesen szerepelt.

Molnár Gyula a 16-os számú választókerület MSZP-s képviselőjelöltje április 13-án csütörtökön, az Etele téri városközponti piacnál rendezett politikai fórumon beszámolt a választás első felvonásának eredményéről. "Sokan azt gondolják, hogy az első fordulóban van már győztes. Ez így is van! A pártlistáknak van már győztese az MSZP, de még 110 mandátum sorsa a második fordulóban dől el." / Ebből 3 mandátum sorsa a 11-dik kerület kezében van./

A politikus az Újbuda TV-nek elmondta, úgy gondolja a második körben már könnyebb helyzetben lesznek a 11-dik kerület polgárai, hiszen mindegyik választókerületben már csak két jelöltre lehet szavazni.

P.L- Újbuda WEB (2006. 04. 13.)

LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.