Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 1. péntek, Tihamér, Annamária

Csen-(el)csent gyűrű

Egy kerületi sértett saját maga járt utána ellopott ékszerének. A közel 1,9 millió forintot érő egyedi ékszerre egy zálogházban talált rá.


A minap történt, hogy feljelentés érkezett a XI. kerületi Rendőrkapitányságra, amelyben egy hölgy arról tett panaszt, hogy külföldről hazatérve észlelte, hogy több arany-ékszere eltűnt. Mielőtt bejött volna a rendőrségre, nyakába vette a várost és minden nagyobb zálogházat felkeresett, abban a reményben, hogy felleli értékeit. Joggal reménykedhetett, hiszen az eltűnt ékszerek között a legértékesebb egy egyedi gyűrű volt. Bement az egyik ismert IX. kerületi zálogházba, ahol a kirakatban felfedezte a mintegy 1,9 milliót érő gyűrűt (képünk illusztráció), ezután feljelentést tett. A rendőrségnek ebben az esetben sokkal könnyebb dolga volt, hiszen a zálogháznak megvoltak az ékszert beadó személy adatai. A nyomozók ezen a szálon elkezdhették a nyomozást, így nagy valószínűséggel nem csak az értékes gyűrű, de a tolvaj is hamarosan kézre kerül.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

A második félidő a fejlesztéseké  

A gyermekek és az egészségügy állnak a ciklus fejlesztéseinek középpontjában, a parkolási és zöldítési intézkedésekkel pedig az élhetőséget javítaná Hintsch György alpolgármester.