Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 21. szombat, Máté, Mirella

Csapody Miklós: a Fidesz megint etikátlan

Az MDF képviselőjelöltje szerint a Fidesz suttogó propagandája azt terjeszti, aki az MDF-re szavaz, kárba vész a szavazata.

Csapody Miklós képviselőjelölt sajtótájékoztató keretében hívta fel a lakók figyelmét arra, hogy ne dőljenek be a Fidesz suttogó propagandájának, miszerint aki az MDF-re adja le voksát, annak elveszik a szavazata.

A politikus hangsúlyozta, a választójogi törvény értelmében szavazat nem vész el, legfeljebb átalakul.

A képviselő szerint az MDF el fogja érni az 5%-os küszöböt, így a felvetés értelmét veszti, ellenkező esetben pedig a töredékszavazatok mindig a bekerülő pártok között oszlanak szét. 'Így a legfontosabb, hogy mindenki a szíve szerint szavazzon'- tette hozzá.

T. D. - ÚjbudaTv (2006. 03. 20.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.