Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 26. hétfő, Izsó

Asztalozás az MDF-nél

Az újbudai Gárdonyi Géza szobornál 'asztalozott' Csapody Miklós február 24-én. A politikus az MDF programjáról nemcsak szóban, írásban is tájékoztatta a járókelőket.

'Az asztalozás a 90-es kampányból örökölt műfaj, amikor kerestük a lehetőséget, hogy sok emberrel találkozzunk - mesélte az 15. számú választókerület parlamenti képviselőjelöltje.

- Négy évente választások vannak és az emberek szeretik és el is várják, hogy beszéljünk és találkozzunk velük. Így mutatjuk meg nekik, hogy vagyunk és így biztosítunk lehetőséget arra is, hogy mindenki választ kapjon az őt foglalkoztató kérdéseire. Az is, aki évközben esetleg nem tudott eljönni a fogadóórámra.'

A politikus az MDF programjáról nemcsak szóban, írásban is tájékoztatta a kíváncsi járókelőket.

K.A.H.-Újbuda TV (2006. 02. 26.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.