Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 20. péntek, Friderika

A Fidesz aláírást gyűjtött a 14. havi nyugdíjért

Március negyedikén a Fidesz Vahot utcai kitelepülésén a párt a 14. havi nyugdíj támogatására gyűjtött aláírásokat, illetve kopogtatócédulák leadására is volt lehetőség.

Március negyedikén a Vahot utcai kitelepülésen a párt nemcsak kopogtatócédulákat gyűjtött, hanem aláírásokat is a 14. havi nyugdíjért. Kristóf József, a 16. választókerület képviselőjelöltje elmondta, hogy a nyugdíjért való aláírásgyűjtés - melyet a Parlament rendkívüli ülése is tárgyalt - a nyugdíjasokat hivatott támogatni. A képviselőjelölt hozzátette, hogy a 14. havi nyugdíj a 13. után következik, tehát a félelem hogy a 13. havi kiesne illogikus.

Az aláírásgyűjtéseken a Fidesz aktivistái rendelkeznek olyan megbízólevéllel, illetve sorszámmal ellátott fényképes igazolvánnyal, amely segítségével mindenki ellenőrizheti, hogy valóban a Fidesz aktivistáiról van szó.

Huszák Eszter - Újbuda Tv (2006. 03. 06.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.