Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 10. hétfő, Lőrinc

A Fidesz aláírást gyűjtött a 14. havi nyugdíjért

Március negyedikén a Fidesz Vahot utcai kitelepülésén a párt a 14. havi nyugdíj támogatására gyűjtött aláírásokat, illetve kopogtatócédulák leadására is volt lehetőség.

Március negyedikén a Vahot utcai kitelepülésen a párt nemcsak kopogtatócédulákat gyűjtött, hanem aláírásokat is a 14. havi nyugdíjért. Kristóf József, a 16. választókerület képviselőjelöltje elmondta, hogy a nyugdíjért való aláírásgyűjtés - melyet a Parlament rendkívüli ülése is tárgyalt - a nyugdíjasokat hivatott támogatni. A képviselőjelölt hozzátette, hogy a 14. havi nyugdíj a 13. után következik, tehát a félelem hogy a 13. havi kiesne illogikus.

Az aláírásgyűjtéseken a Fidesz aktivistái rendelkeznek olyan megbízólevéllel, illetve sorszámmal ellátott fényképes igazolvánnyal, amely segítségével mindenki ellenőrizheti, hogy valóban a Fidesz aktivistáiról van szó.

Huszák Eszter - Újbuda Tv (2006. 03. 06.)

LEGFRISSEBB
×

Autós istentisztelet volt Őmezőn  

MTI/Mónis Márton

Autós istentisztelet volt egy őrmezői parkolóban a koronavírus-járvány idején, május 3-án. Illés Dávid, a Budai Református Gyülekezet lelkésze egy őrmezői P+R parkolóban beszélt az autójukban ülő híveknek.