Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 19. hétfő, Huba

A 4-es metró virágpiaci meghosszabbításának lehetősége

A 4-es metró virágpiaci meghosszabbításának lehetőségéről is tájékozódik Molnár Gyula polgármester vasárnap a 4-es metró bemutatkozó sátrában, a Bikás parkban.

A 4-es metró virágpiaci meghosszabbításának lehetőségéről is tájékozódik Molnár Gyula polgármester vasárnap a 4-es metró bemutatkozó sátrában, a Bikás parkban.

Molnár Gyula polgármester vasárnap 11 órakor látogatja meg a DBR Metró bemutatkozó sátrát. Az Újbudai Majális - családi hétvége rendezvényen a DBR METRO munkatársai külön információs sátorral jelennek meg, ahol a cég vezetői is várják az érdeklődőket.

Molnár Gyula polgármester a napokban a Fővárosi Közgyűlés Kerületi Koordinációs bizottság újbudai kihelyezett ülésén kérte a 4-es metró virágpiaci meghosszabbításának támogatását, amelyet egyhangúlag elfogadott a testület. Újbuda polgármestere erről is tájékozódik a szakemberek véleményét illetően a vasárnapi találkozón.

Újbuda Önkormányzata (2007. 05. 19.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.