Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 26. péntek, Ervin

2007 első lakossági fóruma Kelenvölgyben

Február 20-án délután öt órakor megtelt a Kelenvölgyi Közösségi Ház nagyterme, ugyanis megtartotta az év első lakossági fórumát Molnár Gyula polgármester és Simon Károly egyéni képviselő.

A február 20-án a Kelenvölgyi Közösségi Házban tartott lakossági fórumon Molnár Gyula polgármester tájékoztatta az ott élőket az idei tervezett, őket érintő fejlesztésekről. Beszédében kifejtette, hogy kiváló lehetőségeknek ad terepet Kelenvölgy, de emellett azonban sok probléma is van, szóval lesz tenni valójuk a következő esztendőben is. És természetesen itt a fórumon a tervek is elhangoztak.

Mindenképpen folytatni szeretnék a már elkezdett járdaépítést, közmű- és útfelújítási programot, akárcsak a parkok, és játszóterek modernizálását. A tavaly átadott műfüves pályával nem fejeződtek be a sportéletet érintő fejlesztések sem, ugyanis éppen ide tervez Újbuda vezetősége egy kerületi tömegsport centrumot.

Mindezeken túl van egy nagyobb ívű elképzelés is. A mai közösségi ház, a nyugdíjas ház és a majd megszűnő Szabálysértési Hatósági Iroda helyett egy Közösségek Házát szeretnének létrehozni itt ebben a térségben, ahol minden egyes funkció egy helyen tud lenni.

Tehát, ahogy Molnár Gyula polgármester fogalmazott az elképzelések is jól mutatják, hogy idén Kelenvölgyben egy kis zárt közösség problémáinak megoldására törekednek, amivel reményeik szerint javítják az itt élők életminőségét, közérzetét.

B. R. - Újbuda TV (2007. 02. 22.)