Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 20. péntek, Friderika

Zavartalanul működik tovább a Vahot utcai piac

Változatlan formában működik tovább a Vahot utcai piac, melynek üzemeltetését a jövőben az Önkormányzat tulajdonában álló Újbuda Prizma Kft. végzi. A városvezetés célja kiszámítható, biztonságos hátteret nyújtani a kereskedők számára, emellett rendezettebb, barátságosabb környezetet biztosítani a vásárlóknak.

A Vahot utcai piac esetében közel 22 éve nem történt érdemi fejlesztés, itt az ideje tehát végiggondolni, hogyan javítható, hogyan korszerűsíthető a kerület egyik legnépszerűbb heti vására. Az Újbuda Prizma Kft. ennek érdekében mind a kereskedők, mind a vásárlók véleményét, javaslatait szeretné megismerni. Amennyiben a piac működésével, a környezet állapotával, tisztaságával kapcsolatban kérdése, véleménye, vagy javaslata van, kérjük, írja meg a piac@ujbudaprizma.hu címre, vagy küldje el a 1113 Budapest, Hamzsabégi út 60. postacímre a Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. részére. Ezen kívül telefonon is várjuk kérdéseiket a 06 20 455 6000-es telefonszámon. A piacon dolgozó árusok számára 2012 januárjában Kereskedői Fórumot tart az Újbuda Prizma Kft., melynek célja minden lehetséges problémát feltárni és minden javaslatot összegyűjteni a zökkenőmentes, mindenki számára előnyös üzemeltetés érdekében. A fórum pontos időpontjáról és helyszínéről természetesen időben értesítjük az érintetteket.

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.