Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 7. kedd, Apollónia

Elindulhat a Bikás Park fejlesztése

A polgármester civil szervezetek és önkormányzati képviselők kíséretében járta végig a Bikás Park egyes helyszíneit, hogy felmérje, hol, milyen felújításra van szükség. Az önkormányzat tervei szerint 4-5 év alatt teljesen átalakul a kerület egyik legnépszerűbb közparkja.

A Bikás Park az elmúlt években sokat amortizálódott, annak ellenére, hogy az önkormányzat rendszeresen végzett felújításokat a területen. Hoffmann Tamás elmondta, ezúttal átfogó megoldást kívánnak találni, így már el is kezdődött a tervezés folyamata. A tervek szerint az eddig már megépített futópálya és köztéri edzőgépek mellett megújulnak a játszóterek, a sportpályák, és a parkosított részek, de a területen új funkciókat is kap majd.

LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.