Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 23. péntek, Alfréd

Simicskó: Albertfalvának és Kelenföldnek is győznie kell

Pénteken Varga Miklós koncertre hívta az albertfalvai és kelenföldi lakókat Simicskó István a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje. Mint mondta, azt szeretné, ha a választókerületben élők is győztesei lennének az országgyűlési választásoknak, és ahogy országos szinten, úgy itt helyben is megvalósulhatnának azok a célok, amelyek az új kormányt alakító Fidesz és KDNP programjában szerepelnek.

- A koncert szó összehangoltságot jelent - mondta Simicskó István. - Azt szeretnénk, ha Albertfalva és Kelenföld élete összehangolódna az országosan megfogalmazott nemzeti érdekekkel. A képviselőjelölt kiemelte a feladatok közül a magyar gazdaság lendületbe hozását, az egészségügy rendbetételét, a közbiztonság megerősítését. Mint mondta, a változásokból ez a két városrész sem maradhat ki, tehát ezt kell mérlegelniük a választás vasárnapi, második fordulója kapcsán az itt élőknek.

LEGFRISSEBB
×

Túlélték a "halálos csokitortát" az albertfalviak  
 

2018-ban is várják a gasztronómia rajongóit minden hónap harmadik hétfőjén az Albertfalvi Közösségi Házban. “Zsolti bácsi konyháját” idén cukrászdává alakították át, hiszen a sok finom leves és főétel után desszertet is illendő felszolgálni.