HALÁSZLÉFŐZŐ VERSENY GAZDAGRÉTEN
- Az ÚJBUDA MÉDIA szervezésében -
2013. 09. 14 szombat
Tel.: 381-1307
Várjuk a támogatók jelentkezését!
A versenyre jelentkezni a media@ujbuda.hu e-mail címen lehet az alábbi információk megadásával:
Csapat neve:
Csapat létszáma:
A csapatvezető neve:
A csapatvezető elérhetősége (telefon, e-mail, cím)
A helyszínen csak korlátozott számban és érkezési sorrendben fogadunk el jelentkezéseket. A csapatok száma nem haladhatja meg a százat!
Információk:
A verseny résztvevőinek 1 db élő pontyot (Kb. 2 kg), tűzifát és vizet biztosítunk. Bográcsról és minden egyéb alapanyagról, kellékről a csapatok maguk gondoskodnak. Az első három helyezett értékes ajándékot kap!
A Halászléfőző verseny helyszíne:
A Budaörsi úton található, lámpás kereszteződés után, a Dió utcától balra, a Rétköz u. bal oldala mellett található dombon, a szobornál.
A verseny "forgatókönyve":
8:00 h-tól Csapatok érkezése, bográcsok felállítása.
8:30 – 09:00 h Csapatok regisztrációja, sorszám kiosztása.
Halászlé leadásához sorszámozott tányér kiadása.
Minden csapat két db sorszámot kap, külön a halhoz és a fához.
09:00 - 09:30 h Fa kiosztása sorszám alapján.
Minden induló csapatnak, a bográcshoz maximum 10 kg fát biztosítunk. Ha ennél több az igény, a csapatoknak maguknak kell gondoskodniuk róla.
09:00 - 09:30 h Hal kiosztása, sorszám alapján.
Minden induló csapatnak, a bográcshoz 1 db halat adunk, melynek tisztítására a helyszínen van lehetőség! Versenyben regisztrálni, csak bográccsal lehet!
13:00 h-tól Halászlé leadása zsűrizésre. Csak ebben az időpontban!
13:00 - 14:00h Halászlevek zsűrizése. Csak a 13:00-ig leadott halakat zsűrizzük.
14:30 h-tól Eredményhirdetés, díjátadás
16:00 h: Sátorbontás, a rendezvény vége
Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!
Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket!
Nem a győzelem, hanem a részvétel, a jókedv, a vidámság a fontos!
A verseny fővédnöke:
Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere
A verseny védnöke:
Simicskó István, országgyűlési képviselő
Kiemelt támogatónk:
Budapesti Erőmű Zrt.