Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 22. szerda, Móric

Őszi nagytakarítás Újbudán

A XI. Kerület Újbuda Önkormányzata az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. közreműködésével november 8. és 24. között őszi nagytakarítási akciót szervez.


Tisztelt Újbudai Polgárok!

Az Önkormányzat immár hagyományosan - még a tél beállta előtt - őszi nagytakarítási akciót szervez a kerület közterületeinek, parkjainak kitakarítására. Ismét alaposan kitakarítjuk a kerületet, lakókörnyezetünket, melyhez a korábbi évekhez hasonlóan számítok az Önök aktív részvételére és támogatására.

Kérem Önöket, hogy személyes közreműködésükkel támogassák munkánkat, hogy ezt az évet is tiszta, kulturált környezetben búcsúztathassuk. Javaslom, hogy a házaik előtti előkerteket, járdákat tisztítsák meg a falevelektől, az elszáradt gallyaktól, melyek elszállításához az Önkormányzat ingyenesen biztosít műanyag zsákokat. A zsákokat az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. székhelyén, a Hamzsabégi út 60. szám alatt vehetik át a kerület lakosai, hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra között, pénteken 9-től 13-óráig.

A zöldhulladékkal megtelt zsákokat kérjük, hogy a kukák mellé elhelyezni szíveskedjenek, melyet az FKF Zrt. ingyenesen elszállít. Az őszi nagytakarítási akció keretében, az alábbi helyszíneken az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai is részt vesznek a közterületek megtisztításában.

ALBERTFALVAI ÉS KELENFÖLDI LTP. november 8. - november 15.

LÁGYMÁNYOSI LAKÓTELEP november 16.- november 17.

GAZDAGRÉTI LAKÓTELEP november 18.- november 22.

ŐRMEZEI LAKÓTELEP november 23.- november 24.

VESZÉLYES HULLADÉK ÉS ELEKTRONIKAI HULLADÉKGYŰJTÉS: 2010. november 13-án 8-12 óráig

- Gazdagrét (Rétköz u.-Torbágy u. sarok)

- Őrmező (Cirmos utcai parkoló)

- Kelenföld (Vahot utca-Keveháza utca sarok)

Kérem Önöket, használják ki a lehetőségeket, hogy mindannyian tisztább, egészségesebb környezetben élhessünk!

Köszönöm együttműködésüket!

Dr. Hoffmann Tamás polgármester

LEGFRISSEBB
×

Közösségi tervezés Újbudán - Gellérthegy  

A szaktervezők elkészítették a forgalomtechnikai terveket Sasad-Sashegy, Kelenföld, Kelenvölgy-Péterhegy, Albertfalva, Gellérthegy városrészekre. Ezúttal a Gellérthegy felülvizsgálatához kérik a lakosság észrevételeit és javaslatait.