Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 22. szombat, Vince, Artúr

Itt a nagy hó! - Hóemberépítő Verseny

Játékos hóemberépítő verseny indult még januárban. Junghausz Rajmund önkormányzati képviselő és az Őrmezői Közösségi Ház által közösen szervezett versenyre gyerekek és felnőttek alkotásait egyaránt várják a szervezők.

Építs te is hóembert vagy készíts hószobrot családoddal, barátaiddal, az alkotást fotózzátok le és küldjétek el a megadott e-mailcímre. Az újszerű formai és helyszíni megoldásokat a zsűri kiemelten díjazza, ám nevezni csak Újbudán készült alkotásokkal lehet.

Minden résztvevő oklevelet kap, a díjazottak jutalomban részesülnek!

Néhány fontos tudnivaló:

A verseny kezdete: 2012. január 16.

A fotók beküldési határideje: 2012. március 9.

Kiállítás időpontja: 2012. március 21. (Őrmezei Közösségi Ház)

A pályaműveket a következő e-mail címre várjuk: junghausz.rajmund@ujbuda.hu

Ha kérdésed van a versennyel kapcsolatban, esetleg a fotó elkészítéséhez kérnél segítséget, hívj bátran a +36 70 942-4624 mobilszámon vagy írj a fenti e-mail címre!

Találjuk meg egymást Facebookon (Újbudai Hóemberépítő Verseny) is, a fotókat, észrevételeket, ötleteket, tanácsokat ide is várjuk!

HAJRÁ ÚJBUDAI HÓEMBERÉPÍTŐK!

LEGFRISSEBB
×

Elszabadult beruházások  

VABA lakópark a Bikás park mellett

Újbuda Önkormányzata szigorú feltételekhez köti, mi és hogyan épülhet a kelenföldi városközpont meglévő épülete helyére, mégis politikai jellegű hangulatkeltés folyik a beruházás ellen. A tiltakozók eközben szó nélkül hagyják azokat a jelentős építkezéseket, amelyeknél a kormány felmentést adott az építési szabályzat alól, és elvette a lehetőséget az önkormányzattól, hogy a helyiek érdekeit képviselje.