Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 23. péntek, Bence

Átadták az Albertfalvi Közösségi Ház felújított felső szintjét

A környék lakóinak régi vágya vált valóra november 9-én, amikor ünnepélyes keretek között birtokukba vehették a frissen festett, modernizált termekből és galériából álló emeletet. 

A felújítási munkálatokat a művelődési ház kisközösségei, albertfalvi önkéntesek és a KULTI műszaki csapata végezte el. A festékeket, glettanyagokat és az új huzalokat Farkas Krisztina és Szaniszló Krisztián önkormányzati képviselők a saját képviselői keretükből finanszírozták. A megnyitó ünnepségen Hoffmann Tamás polgármester, Kupper András alpolgármester, valamint Németh Zoltán országgyűlési képviselő is tiszteletét tette, hogy személyesen is megtekintsék az új közösségi helységeket.

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.