Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 17. szerda, Endre, Elek

60+ Médiaműhely: Civil Karácsony Gazdagréten

A Gazdagréti Közösségi Ház és önkéntes csapata jóvoltából "Civil Karácsony"-i rendezvényen vehettünk részt. Mindjárt érkezéskor finom házi süteményekkel és forró teával kényeztettek bennünket.

Ezt követte az ünnepi műsor, melynek fellépői: Engelbrecht László - előadó, Gregus Anikó - énekes, Csák József - az Operaház magánénekese, Kálmánffy Ferenc - az Operaház magánénekese, Kámánffy László - magánénekes, Gyurkovics Zsuzsa - színművész, Selényi Eszter - zongorakísérő. Igazi ünnepi hangulatba ringattak minket a szép versek és dalok. Ezután következett a 60+ Fotókör legújabb kiállítása, amelyen az elmúlt évek halászléfőző versenyein készült képek láthatók. Majd szellemi vetélkedő keretében adtunk számot felkészültségünkről, ezt követően végigizgultuk ki mit nyert a tombolán. Meglepetésként még fellépett a nagyi népdalkör és egy különleges tűzzsonglőr csoport is. A műsor alatt jól megéheztünk, így farkasétvággyal fogtunk neki a finom gulyásleves vagy halászlé elfogyasztásához. A házi süteményekből maradt még a végére is. Az rendezvény fantasztikusan sikerült, remekül éreztük magunkat. Köszönjük a gazdagrétieknek!

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Biztonságos fejlődés, kiszámítható megújulás  

Több mint nyolc éve dolgozik együtt Újbuda és az itt élők érdekében dr. Hoffmann Tamás polgármester

és dr. Simicskó István kormánybiztos, a kerület országgyűlési képviselője. Úgy látják, az átgondolt városfejlesztési stratégia mellett a közösségépítő munkának is köszönhető, hogy Újbuda egy olyan hely, ahol jó élni.