Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 18. csütörtök, Lukács

Átvették megbízólevelüket a kerület új képviselői

A 2010-es országgyűlési választásokon Újbudán nyert egyéni képviselők vehették át megbízólevelüket a Polgármesteri Hivatalban. Mindhárom választókerületben a Fidesz-KDNP jelöltjei szereztek mandátumot, így a Választási Bizottsági elnökök dr. Rétvári Bencének, dr. Simicskó Istvánnak és dr. Kupper Andrásnak gratulálhattak.

A parlamenti választásokon a 17. választókerületben dr. Kupper András 50,36 százalékkal, a 15. választókerületben dr. Rétvári Bence 54,68 százalékkal, a 16. választókerületben pedig dr. Simicskó István 50,86 százalékkal szerzett országgyűlési mandátumot. Az átadási ceremóniát dr. Filipsz Andrea jegyzőasszony vezette le, melynek során a képviselők az egyes választókerületek Választási Bizottságainak elnökétől vehették át megbízólevelüket. Kupper András, Simicskó István és Rétvári Bence virággal köszönte meg a körzeti bizottság, és az önkormányzati dolgozók munkáját.

LEGFRISSEBB
×

Sok kérdésre adott választ Újbuda polgármestere  

A Szent Imre Gimnáziumban tartotta szokásos rendezvényét az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület 11. kerületi szervezete. Az eseményre meghívták Hoffmann Tamás polgármestert is, aki beszámolt a kerületben zajló legfontosabb beruházásokról, fejlesztésekről, közlekedési változásokról, az intézmények helyzetéről, valamint az önkormányzat előtt álló legfontosabb feladatokról.