Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 25. hétfő, Orbán

Autórongálót fogtak a polgárőrök segítségével

Mindössze húsz perc, és rendőrkézen volt az a részeg fiatalember, aki a gyanú szerint egy parkoló autót rongált meg január 4-én, pénteken este  Albertfalván.

Fél tízkor érkezett a bejelentés a rendőrséghez, miszerint az Andor utca egyik parkolójában az ittas fiatalemberekből álló társaság egyik tagja nekiesett egy Peugeot-nak. A Lágymányosi Polgárőrség azonnal a helyszínre sietett, és egy tanútól kapott személyleírás, valamint távozási útvonal alapján beazonosította a társaságot. A bejelentéstől számított húsz perc múlva a Fehérvári úton sikerült a rendőrökkel közösen feltartóztatni az ittas fiatalokat. A feltételezett elkövetőt - akit a tanú is felismert - a rendőrök előállították.

LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.