Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 25. csütörtök, Kristóf, Jakab

Újabb elkövetőket keres a rendőrség

Újbuda Rendőrkapitányságán eljárás indult ismeretlen tettesek ellen, akik 2010.10.27. napján este fél kilenc körül az Orlay utcában a sértettet hátulról megtámadták, több alkalommal megütötték, majd elvették két táskáját, benne irataival, készpénzével, mobiltelefonjával és egyéb értékeivel együtt. A bűncselekménnyel okozott kár 50.000 forint.

Fenti cselekmény alkalmas a Btk. 321. § (1) bekezdésébe ütköző és aszerint minősülő rablás bűntett elkövetésének megállapítására.

A két elkövető személyleírása:

Az első férfi 45-50 év körüli, fejtetőn kopaszodó, őszülő. Testalkata átlagos. A férfin tetoválás, arcszőrzet, szemüveg nem látható. Ruházata: kék farmer, barna cipő, kék pulóver, kék kabát, melynek az ujjain fehér-világos csík látható.

A második férfi a felvételek alapján fiatalabbnak tűnik, a fején lévő világos kék baseball sapka miatt az ő arca nem látható. Testalkata a kamerafelvételek alapján átlagos. Ruházata: Kék farmer, fehér cipő, világos kék kabát. A férfi kezében egy utazótáska volt, a hátán pedig egy világoskék hátizsák.

Kérem mindazokat, akik a képeken látható férfiakat felismerik (vagy felismerni vélik) és róluk - különösen a fenti, illetve ahhoz hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése kapcsán - bármilyen információval rendelkeznek, jelentkezzenek a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányság +361 381-4300 /260-as, illetve munkaidőn kívül a +361 381-430-0140-es telefonszámán