Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 4. szombat, Ráhel, Csenge

Tűzőrség jelenti - 5. hét (2007)

A héten öt jelentősebb - tűzoltói beavatkozást igénylő - eset történt.

A héten az alábbi jelentősebb - tűzoltói beavatkozást igénylő - események történtek:

2007. 01. 29-én reggel a XI. kerület Bánk bán utcában egy fa az úttestre dőlt és forgalmi akadályt képezett. A riasztott tűzoltó rajok a fát motoros láncfűrésszel feldarabolták, a forgalmi akadályt megszüntették. Az eset következtében személyi sérülés nem történt, kis mértékű anyagi kár keletkezett.

2007. 01. 29-én délután a Budai Sportcentrum területén, XI. kerület Galvani u. 2. szám alatt egy kb. 1000 m2 felületű sátor a viharban összedőlt. A riasztott tűzoltó rajok a sátor összeszedésében a gondnokság személyzetének kézi erővel segédkeztek. Az eset következtében személyi sérülés nem történt, jelentős mértékű anyagi kár keletkezett.

2007. 01. 17-én délelőtt a XI. kerület Bartók B. u. 35. szám alatt egy lakás konyhájában szagelszívó berendezés égett. A tűzesetet 2007. 01. 30-án jelentették be. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt. A tűzvizsgáló az esetet kivizsgálta. Kis mértékű anyagi kár keletkezett.

2007. 01. 30-án délután a XI. kerület Regős u. 14. szám alatt egy 10 emeletes lakóépület lépcsőházában műanyag szeméttároló égett. A tüzet a tűzoltóság kiérkezése előtt a lakók eloltották. A riasztott tűzoltó rajok a lépcsőházat átszellőztették. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezésével kapcsolatban szándékos tűzokozás vélelmezhető, ezért az esetet a Tűzoltóság és a Rendőrség együtt vizsgálja.

2007. 02. 01-én délelőtt a XI. kerület Bakony u. 16. szám alatt egy lakás konyhájában tűzhelyen felejtett ételmaradék égett. A riasztott tűzoltó rajok a tüzet 1 db. vízsugárral eloltották. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt. Kis mértékű anyagi kár keletkezett.

Újbudai Tűzőrség (2007. 02. 06.)