Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 28. szerda, Vencel

Rendőri évértékelés - 2006

Minden év februárjában a 11. kerületi Rendőrkapitányságon megtartják az elmúlt év értékelését. Idén Czellér Ferenc mutatta be a kerületi rendőrök munkáját a BRFK gazdasági helyettesének, Szik László ezredesnek.

A kerületi rendőrökre 2006-ban is sok teendő hárult. A 4-es metró építése okozta lehetetlen közlekedési helyzet tavaly is nagy terhet rótt a rendőrökre - fejtette ki Czellér Ferenc rendőrkapitány évértékelő beszámolójában. A beszámolót február 9-én tartották, melyen megjelent Szik László ezredes, a BRFK gazdasági helyettese.

A 2007-es év is hasonlóan eseménydús lesz. A 4-es metró építése tovább folytatódik, s a rendőrök jelenlétére továbbra is számítanak.

Az általános gazdasági nehézségek megakadályozták az önkormányzatot, hogy nagyobb juttatásokat adjon a rendőrségnek. A támogatásokat idén technikai eszközök fejlesztésére és javítására, valamint a dolgozók munkahelyi körülményeinek javítására fordítják. Így az autók helymeghatározó készülékkel való beszerelésére és az irodák fejlesztésére kerül sor.

Z. A. - Újbuda WEB (2007. 02. 12.)

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

A második félidő a fejlesztéseké  

A gyermekek és az egészségügy állnak a ciklus fejlesztéseinek középpontjában, a parkolási és zöldítési intézkedésekkel pedig az élhetőséget javítaná Hintsch György alpolgármester.