Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 3. péntek, Kornél, Soma

Pohárköszöntő a metróépítőkkel

Újbuda polgármestere pohárköszöntőre hívta a kerületi metró szakaszokon dolgozó kivitelező cégek képviselőit. A találkozón azt is bejelentette, nem épül meg a Petzvál utcai főszellőző.

Molnár Gyula, Újbuda polgármestere a kerületi metróépítőket hívta meg egy Flamenco Szállóban tartott pohárköszöntőre. A minél jobb kapcsolatok ápolásán túl azt is bejelentették, nem épül meg a Petzvál utcai metró főszellőző, ami az ott élők nagy megkönnyebbülését váltotta ki. Ezzel nemcsak a játszótér maradhat meg, de a beruházás is olcsóbb lesz 2 milliárd forinttal.

Molnár Gyula hozátette, Újbuda most a legnagyobb elszenvedője a metróépítésnek, később viszont a legnagyobb haszonélvezője lesz annak.

T. D. - ÚjbudaTV (2008. 01. 17.)

LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.