Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 19. szombat, Nándor

Piros szegfű Nőnapra

A Nemzetközi Nőnap alkalmából minden évben egy-egy szál piros szegfűvel kedveskedik a járókelőknek az MSZP. Idén március 8-án öt újbudai helyszínen köszöntötte fel a párt a hölgyeket.

Már több mint tíz éve, hogy az MSZP nőnap alkalmából egy szál szegfűvel kedveskedik az utcán a hölgyeknek. Így történt ez most is és szinte mindenki megállt és mosolyogva fogadta a szál virágot és a köszöntő kártyát, amit Újbuda öt pontján osztottak szét az MSZP aktivistái.

'Reméljük, hogy a nők nemcsak ezen az egy napon kapnak több tiszteletet, hiszen az év minden napján becsülni kell a lányokat, asszonyokat, édesanyákat és nagymamákat' - nyilatkozta Molnár Gyula, a 16-os választókerület országgyűlési képviselő-jelöltje, akihez a párt másik két jelöltje is csatlakozott: Józsa István Gazdagréten, Szabó Vilmos pedig a Fehérvári úton.

K.A.H.-Újbuda TV (2006. 03. 09.)

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Állásbörze Újbudán  

A VEKOP “Út a munkaerőpiacra” kiemelt projekt keretében állásbörzét rendezett Budapest Főváros Kormányhivatalának Foglalkoztatási Főosztálya, az Újbuda Prizma Nonprofit Kft., valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara az önkormányzat tanácstermében október 4-én.