Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 29. csütörtök, Nárcisz

Oktatási reformot sürget a MIÉP-Jobbik

Fórum helyett baráti beszélgetésre hívta Dr. Mestyanek Ödön a 15. választókerületben élőket.

A tudatos életvezetés kulcsa a gyökerekhez való visszatérés - mondta Dr. Mestyanek Ödön a 15. válsztókerület képviselőjelöltje a Gárdonyi Géza Általános Iskolában rendezett fórumon.

Véleménye szerint a modern világot eluralta az automatizáltság, a jövő a bonyolult integrált rendszereké, s hogy e globalizált jelenben mindenki meglelje a helyét, fontos az oktatás hatékonyabbá tétele.

A MIÉP feladata a nemzeti-keresztény erkölcs képviselete és újjáélesztése amelynek Szent Imre Városban amúgyis nagy hagyománya van. Fontos azonban a határozottabb kiállás ezen eszmék mellett, -emelte ki a képviselőjelölt-, az embereket akik ebben hisznek bíztatni kell, hogy ne állandóan hátráljanak, merjék megvallani a keresztény értékeket.

A fórumon elhangzott, erre nemcsak április 9-én, de április 23-án is jó alkalom kínálkozik mivel fontos lenne hogy a Fidesz mellett egy másik jobboldali erő is része legyen a kormányzásnak.

Az oktatás reformjának szükségességéről szólva, Dr. Mestyanek Ödön Szent Imre Város hagyományos értelmiségi hagyományairól beszélt, szavai szerint az egyházi iskolák több figyelmet érdemelnének, így talán vissza lehetne adni az embereknek azt a hitet, hogy gyermekeik az Európai Unióban is eredményes, boldog életet élhetnek.

KA - Újbuda TV (2006. 03. 29.)

LEGFRISSEBB
×