Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 26. hétfő, Izsó

MSZP kitelepülés a Gazdagréti téren

A 17. választókerület MSZP-s képviselőjelöltje Dr. Józsa István ismertette programját a Gazdagréti téren

Február 10-én pénteken az MSZP kerületi szervezete mutatta be programját a Gazdagréti téren az arra járóknak és az érdeklődőknek. Az eseményen jelen volt Veresné Krajcár Izabella és Dr. Józsa István aki a 17. választókerület országgyűlési képviselője, és ismét jelöltként indul az idei választásokon.

A szocialisták fontosnak tartják az eddig is sikeresen működő Panel Plusz Program folytatását, hiszen a 17. választókerület nagy része lakótelepből áll. Az a cél, hogy előbb-utóbb a kerület minden panel házát felújítsák.

Huszák Eszer - ÚJBUDA TV (2006. 02. 16.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.