Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 28. kedd, Emil, Csanád

Mintatvben sarok: Nyerj te is POWER RANGERS-t!

Gyermeknap közeledtével egyre több szülő teszi fel a kérdést: vajon mivel tudnék örömet okozni csemetémnek? A kerületünkben működő MINTATVBEN Kft. színes áruválasztékaival minden apróság igényeit kielégíti. Most pedig akár meg is nyerheti gyermeke álomjátékát, ha helyesen válaszol egy kérdésre. 


A Power Rangers történetét biztosan nem kell bemutatni a gyerekeknek. Minden akkor kezdődött, amikor 20 évvel ezelőtt egy - a miénkkel párhuzamos - varázslatos dimenzióban a sötétség erői kerültek hatalomra és elkezdődött a Nagy Csata.

Saban Power Rangerje 5 különleges tinédzser kalandjainak folytatásos története, akik arra esküdtek fel, hogy bármi áron megakadályozzák az intergalaktikus boszorkányt, Rettenetes Ritát világuralomra törő terveiben. Mindegyik akciódús epizódban az 5 szuperhős félelmetes kalandok sorozatán keresztül küzd Rita és az ő hatalmas, gonosz seregei ellen, mindig egy lépéssel a biztos végzet előtt. A Power Ranger-ek egy interdimenzionális lénytől, Zordontól, Rita ősellenségétől kapott nem e világi technológiát használva lendülnek akcióba. Az ősi dinoszauruszuk szellemétől kapott erő képessé teszi őket arra szuperhősökké alakuljanak. Átalakulásuk után ezek a fiatal titánok irtózatos erő birtokába jutnak. Csatáikban lenyűgöző fegyverarzenál és dinoszaurusz alapú gépezetek segítik őket.

Szereplők:

- Nick Russell: A Piros Misztikus Ranger, akinek hatalma van a tűz felett és képes átváltozni a Misztikus Főnixszé és a Misztikus Tűzmadárrá. Nick fogadta el utolsónak bűvös hatalmait, Bowen fiaként vonakodása ellenére mégis óriási potenciálokat hordoz magában.

- Charlie chip Thorn: A Sárga Misztikus Ranger uralja a villámokat és képes átváltozni a Misztikus Garudává, a Misztikus Sárkánnyá és a Misztikus Oroszlánná. Charlie volt az egyetlen, aki korábban is hitt a varázslatban és a vámpírokban, így ő volt a leglelkesebb mind közül, hogy Rangerré válhasson.

- Madison Rocca: A Kék Misztikus Ranger, a víz elem ura és képes átváltozni a Misztikus Hableánnyá, a Misztikus Sárkánnyá és a Misztikus Oroszlánná.

- Vida Rocca: A Rózsaszín Misztikus Ranger, a szél ura.

- Xander Bly: A Zöld Misztikus Ranger, a föld elem ura. Képes átváltozni a misztikus Minotaurusszá, a Misztikus Sárkánnyá és a Misztikus Oroszlánná.

A jó hír, hogy a gyerekek kedvenc hőseiket és a hozzájuk tartozó kiegészítőket végre már kézbe is vehetik a kis rajongók: kedvükre játszhatnak velük és alakíthatják őket!

Azok közül, akik az alábbi kérdésre helyesen válaszolnak, kisorsolunk egy értékes játékot a M&C Publishing Kft jóvoltából.

A megfejtéseket a web@ujbuda.hu e-mail címre várjuk legkésőbb május 1-ig.

A tárgyban tüntessék fel: Mintatvben- megfejtés.

Kérdés: Hol találhat a kerületben Mintatvben Mintabolt és Kölyökparadicsom?