Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 11. kedd, Zsuzsanna, Tiborc

MIÉP - Jobbik előadás az AKH-ban

Nyolc éve hanyatlik az oktatás. Többek között erről tartottak előadást a MIÉP - Jobbik Harmadik út újbudai országgyűlési képviselőjelöltjei.

A választások kapcsán a Családok a Családokért Polgári Egyesület rendezésében indult el egy előadássorozat az Albertfalvi Közösségi Házban 'Kérdezzen, politikusaink válaszolnak' - címmel.

Az előadásokra egy-egy párt három újbudai országgyűlési képviselőjelöltjét hívták meg. Így a lakók el tudják dönteni, melyik párt programja áll közel az elképzeléseikhez.

Első alkalommal a MIÉP - Jobbik Harmadik Út jelöltjeitől, azaz dr. Fenyvessy Zoltántól, Dr. Mestyanek Ödöntől és Medveczky Ádámtól kérdezhettek a megjelentek.

A politikusok elmondták céljuk a rend programjának megvalósítása. Úgy gondolják, hogy a legfontosabb területek, ahol rendet kell teremteni az országban a jog, a közút, a kultúra, a pénzügy és az oktatás. Ez utóbbira különös figyelmet szentelnének, ugyanis szerintük az elmúlt nyolc év során a kétszintű érettségi bevezetése nem kedvezett a pedagógiának.

dr. Mestyanek Ödön elmondta, hogy ami a magyar oktatásban jól működött, azt a FIDESZ és az MSZP újításai elrontották. A megoldást abban látja a párt, hogy vagy egy új stratégiát alakítana ki a kormány, vagy visszaállítaná a már rég jól bevált módszert.

K. A. H. - Újbuda TV (2006. 03. 20.)

LEGFRISSEBB
×

Július 1-től nyit a Kelenföldi Könyvtár  

Három ütemben, július 1-től várja ismét az olvasókat a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár. Az újbudai könyvtárak közül a Kelenföldi fiók nyílik meg először.