Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 22. szombat, Vince, Artúr

Megtisztul a Feneketlen tó

Kedves Parklátogatók! A XI. kerületi Feneketlen tónál 2012. március 19-től tótisztítási, kotrási munkálatok folynak. A tisztítási feladatokra a tó sok évi szerves anyag felhalmozódása, a nád elburjánzása, túlszaporodása, a nyári tóparti látvány kialakítása miatt van szükség.

A nagy munkagépek egész napos üzemelése, és a balesetveszély elhárítása miatt a tó körüli sétányt bizonyos helyszíneken lezártuk. A látogatók közlekedését a FŐKERT Nonprofit Zrt. dolgozói, illetve a helyszínen kihelyezett táblák segítik, irányítják.

A munka befejezése 2012. március végére várható.

Kérjük a kedves Parklátogatók szíves türelmét, figyelmét és a Kollégákkal történő együttműködést a baleset elkerülése végett! Köszönettel:

LEGFRISSEBB
×

Elszabadult beruházások  

VABA lakópark a Bikás park mellett

Újbuda Önkormányzata szigorú feltételekhez köti, mi és hogyan épülhet a kelenföldi városközpont meglévő épülete helyére, mégis politikai jellegű hangulatkeltés folyik a beruházás ellen. A tiltakozók eközben szó nélkül hagyják azokat a jelentős építkezéseket, amelyeknél a kormány felmentést adott az építési szabályzat alól, és elvette a lehetőséget az önkormányzattól, hogy a helyiek érdekeit képviselje.