Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 28. csütörtök, Emil, Csanád

Közéleti Fórum a Fidesz irodában

A XI. kerületi Fidesz irodában rendszeresen tartanak közéleti fórumot, melyen híres személyeket (irodalmárokat, történészeket, politikusokat, előadóművészeket stb.) kérdeznek az életükről, a vágyaikról és az eszmékhez való hozzáállásukról. A beszélgetés során politikai kérdéseket, véleményeket és emberi sorsokat boncolgatnak a résztvevők.

A közelmúltban Trokán Péter és Kubik Anna előadóművészek fejtették ki véleményüket Csúri Ákos újságírónak, január 24-én máris újabb közszereplőt köszönthettek a Fidesz XI. kerületi irodájában, ugyanis Ungváry Zsolt újságíró volt a vendége Kristóf Józsefnek, a párt parlamenti képviselő-jelöltjének. Az elsősorban publicistaként ismert író pályájának alakulását ismertette a megjelentekkel, majd felolvasóestet tartott az 1956-os eseményeket bemutató Elefánttemető című regényéből. A könyv a forradalomról egyszersmind napjaink társadalmi-politikai megosztottságáról szól. Egy párkapcsolaton keresztül élheti át az olvasó a történelem egy fontos korszakát. A fórum jövőheti vendége Stumpf István lesz.

K.A.H.-Újbuda TV (2006. 01. 25.)

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.