Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 23. vasárnap, Zoltán

Közéleti est a szociális népszavazásról

Közéleti est a szociális népszavazásról

Az egészségügy átalakítása előtt társadalmi egyeztetésre van szükség - emelte ki Dr. Rétvári Bence a január 9-én rendezett közéleti esten a Szent Imre Gimnáziumban. 


A Fidesz-KDNP kampánynyitójával megkezdődött a felkészülés a 15. választókörzet január 27-re kiírt időközi országgyűlési választására. A körzet lakóinak azt kell eldönteniük ki kapja a két hónappal ezelőtt elhunyt Deák András mandátumát. 

A Fidesz-KDNP közös jelöltje Dr. Rétvári Bence 28 éves, jogász végzettségű fővárosi képviselő. Mint elmondta elsősorban a metróépítés miatti érdekképviselet, és az időskorúak életkörülményeinek javítása terén kíván tevékenykedni, ha megválasztása esetén bekerül a Parlamentbe. 


A képviselőjelölt kifejtette a korábban már Deák András által preferált kerületspecifikus problémák megoldását is fontosnak tartja. Így a parkolási gondok enyhítését Szentimrevárosban, vagy az időskorúakat ellátó intézményrendszer fejlesztését, mivel a városi lakosság korösszetétele egyre emelkedik.

 

Megválasztása esetén a Parlamentben, -kereszténydemokrataként-, szociális ügyekkel foglalkozó bizottságban szeretne dolgozni.

K.A. - Újbuda TV (2008. 01. 11.)

 

Kapcsolódó linkek:

Dr. Rétvári Bence

KDNP honlapja

 

Címkék: