Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 25. vasárnap, Géza

Kötetlen beszélgetés az ország helyzetéről a Fidesz irodában

Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke tartott beszédet a Fidesz XI. kerületi irodájában az ország jelenlegi helyzetéről.

Február 27-én 18 órakor nyílt beszélgetést tartottak a Fidesz XI. kerületi szervezetének irodájában, ahol az ország jelenlegi helyzete és az új reformok témája volt terítéken.

Az eseményen a Fidesz tagozatának tagjai, képviselők és érdeklődők is részt vettek. Az egyébként Budai Klub Galériaként is működő iroda színültig telt a téma iránt érdeklődőkkel, ugyanis közel nyolcvanan látogattak el az eseményre.

A fórum elején Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke mondta el véleményét, felszólalása után pedig a feltett kérdésekre válaszolt.

A Fidesz véleménye szerint a kormány az iskolabezárásokkal kapcsolatban nem kérte ki a lakosság véleményét, szerintük ugyanis népszavazást kellett volna kiírni a témában. Kövér László továbbá elmondta, hogy a kórházak bezárásával sem értenek egyet, illetve a pedagógusok elbocsátását sem gondolta át, és készítette elő megfelelően a kormány.

H. E. - Újbuda Tv (2007. 03. 01.)