Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 28. kedd, Emil, Csanád

Kinevezték az új rendőrkapitányt

Balázs Norbert lett az új rendőrkapitány.

Balázs Norbert alezredes ünnepélyes keretek között vehette át rendőrkapitány vezetői megbízatását június 24-én. Az 1992 óta szolgálatot teljesítő rendőrkapitány elmondta, elődjét, a június elsején lemondott Dr. Czellér Ferencet nagyon jó szakembernek ismerte meg és épp ezért nem tartja valószínűnek, hogy sok változtatásra lenne szükség. 
Az előző rendőrkapitánnyal többször egyeztettünk - fogalmazott Balázs Norbert , aki kifejtette az állományról alkotott véleményét; azt, hogy mi vezérelte, hogyan képzelte el a jövőt és azt, hogy hogyan működik a kerületi rendőrkapitányság. 

Ezeket az információkat a Budapesti Rendőrkapitánysággal valamint Újbuda Önkormányzatával együttműködve próbálom a lehető legjobban kamatoztatni. Július elsejével máris változás áll be a kapitányságban, hiszen 27 új egyenruhás kolléga érkezik hozzánk, de kaptam ígéretet a további bővítésre is. 
Dr. Czellér Ferencet nagyon jó szakembernek ismertem meg, így nem tartom valószínűnek, hogy nagy változtatásokra lenne szükség. Ami újítást tervezek az az, hogy szorosabb együttműködést szeretnék kialakítani a közterületfelügyelettel, valamint a polgárőrséggel -nyilatkozta az újonnan kinevezett rendőrkapitány.

Gigi - Újbuda TV (2008. 06. 26.)