Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 20. péntek, Friderika

Képviselőjelöltek kerekasztala

Kampányolási időszakban egy politikus számára két dolog fontos: tisztában lenni az ellenfél módszereivel, és megfelelően tájékoztatni a lakosságot.

A Mechatronikai Szakközépiskolában tartott lakossági fórumot "a 17-es választókerület képviselőjelöltjei ma délután. A politikusok a találkozó első felében, öt percben ismertették programjaikat, legfontosabb célkitűzéseiket. Majd ütköztek az érdekek, de csak amolyan "urasan", aztán az utolsó felvonásban a választópolgárok tehették fel kérdéseiket.

A békés vita létrejöttének nagyon fontos momentuma volt, hogy a jelöltek megismerjék egymás kampányolási stílusát, és ha csak finoman is, de "beszólhassanak" a másiknak.

P.L - Újbuda WEB (2006. 03. 29.)

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.