Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 10. hétfő, Lőrinc

Képviselőjelöltek kerekasztala

Kampányolási időszakban egy politikus számára két dolog fontos: tisztában lenni az ellenfél módszereivel, és megfelelően tájékoztatni a lakosságot.

A Mechatronikai Szakközépiskolában tartott lakossági fórumot "a 17-es választókerület képviselőjelöltjei ma délután. A politikusok a találkozó első felében, öt percben ismertették programjaikat, legfontosabb célkitűzéseiket. Majd ütköztek az érdekek, de csak amolyan "urasan", aztán az utolsó felvonásban a választópolgárok tehették fel kérdéseiket.

A békés vita létrejöttének nagyon fontos momentuma volt, hogy a jelöltek megismerjék egymás kampányolási stílusát, és ha csak finoman is, de "beszólhassanak" a másiknak.

P.L - Újbuda WEB (2006. 03. 29.)

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Elindult az Újbuda mobilalkalmazás  

Újbuda Önkormányzata a Újbuda SMART11 Üzemeltető és Fejlesztő Nonprofit Kft. közreműködésével elindította mobiltelefonos alkalmazását. A több funkciósra tervezett applikációnak - a vészhelyzet miatt - jelenleg egy alapverziója érhető el, alkalmas fontosabb hírek nyomon követésére, hívás kezdeményezésére, szöveges üzenet és segítségkérés küldésére. A jövőben lehetőség lesz az alkalmazáson keresztül közterületi hibabejelentésre, hivatali kommunikációra és programok népszerűsítésére is.