Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 4. csütörtök, Bulcsú

Kampánynyitó megbeszélés a Hotel Gellértben

Péntek délután a Hotel Gellért Tea Szalonjában tartott MDF kampánynyitó megbeszélés fő pontja a kerületi program bemutatása volt.

Dr. Csapody Miklós, az MDF 15. választókerületének jelöltje, a Hotel Gellértben tartott kampánynyitó beszédében felvázolta azokat a feladatokat, amik mindenképen szükségesek Újbuda fejlődéséhez.

A képviselőjelölt elmondta, hogy fontos lenne a közlekedés jó szervezése, a metró megépítése, sokan igényelnek egy kerületi mozit, ahogy a Citadella kulturális központtá alakítása is meghatározó változást hozna.

Természetesen a gyakorlati tennivalók mellett elhangzott a párt politikai üzenete is, melynek érvényre jutásáért megpróbál a párt egységet teremteni, de ez egyedül nem megy, mondta Dr. Csapody Miklós.

joshua - Újbuda TV (2006. 03. 03.)

LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.