Az Íz-Feszt célkitűzése, hogy minden évben gasztronómiai különlegességeket, házi ízeket, és egészséges ételeket mutasson be a közönségnek. Az idei íz találkozón a magyar vidékek ízeit mutatták be Szatmárcseke, Kozárd és Székelyudvarhely konyháján keresztül.
Krébecz József a rendezvény főszervezője elmondta, a három település kulturális és folklór bemutatókkal készült, emellett pedig természetesen nyílt téri főzéssel csábította magához az illatokat követő közönséget. A bográcsokban készült mangalica és vaddisznópörkölt, de a hétvégén igazi sztárok is ellátogattak a rendezvényre.
A Szolnoki Gulyás Fesztivál győztese, és a Karcagi Nemzetközi birkafőző verseny legjobbja is bemutatta tudását. Azért a könnyebb ételek kedvelőinek sem kellett otthon maradniuk, hiszen hatalmas választékkal várták őket a bioélelmiszerek standjai.
T. D. - ÚjbudaTV (2008. 04. 29.)