Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 28. csütörtök, Emil, Csanád

Intézményvezetők ünnepe

Karácsony előtt Újbuda Önkormányzata az intézmények vezetőit is meghívta egy közös ünneplésre, hogy ezzel köszönje meg nekik egész éves áldozatos munkájukat. Az esemény házigazdája a közelmúltban Prima Primissima díjjal jutalmazott Weiner Leó Zeneiskola volt.

Minden gyermek, tanuló életében rendkívül fontos a tanulás, tudás megszerzése. A különböző intézmények, óvodák, iskolák, gimnáziumok, szakiskolák nem lennének sikeresek, ha nem állna egy profi vezető az élükön. Épp ezért a XI. kerület az Őrmezei közösségi Házban egy gyönyörű karácsonyi műsorral egybekötött ünnepséggel fogadta Újbuda Intézményvezetőit, hogy ezzel köszönje meg egész éves áldozatos munkájukat. Az esemény házigazdája a közelmúltban Prima Primissima díjat nyert Weiner Leó Zeneiskola és Szakközépiskola volt. Mészáros Lászlóné igazgató köszönetet mondott minden iskolának azért, hogy segítették a tehetségeket, hogy lehetőséget adtak számukra a zenélésre. Hangsúlyozta, a közös együttműködésnek is köszönhető, hogy Legjobbak lehettek a Legjobbak között. Az ünnepségen a zeneiskolás növendékek produkcióiból válogattak össze egy csokorra valót, így a vonósok és a fúvósok is szívhez szóló karácsonyi dallamokkal töltötték be a termet. Az igazgatóknak járó jutalmakat az előadás végén Dr. Hoffmann Tamás polgármester adta át.

LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.