Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 20. vasárnap, Vendel

Intézményvezetők ünnepe

Karácsony előtt Újbuda Önkormányzata az intézmények vezetőit is meghívta egy közös ünneplésre, hogy ezzel köszönje meg nekik egész éves áldozatos munkájukat. Az esemény házigazdája a közelmúltban Prima Primissima díjjal jutalmazott Weiner Leó Zeneiskola volt.

Minden gyermek, tanuló életében rendkívül fontos a tanulás, tudás megszerzése. A különböző intézmények, óvodák, iskolák, gimnáziumok, szakiskolák nem lennének sikeresek, ha nem állna egy profi vezető az élükön. Épp ezért a XI. kerület az Őrmezei közösségi Házban egy gyönyörű karácsonyi műsorral egybekötött ünnepséggel fogadta Újbuda Intézményvezetőit, hogy ezzel köszönje meg egész éves áldozatos munkájukat. Az esemény házigazdája a közelmúltban Prima Primissima díjat nyert Weiner Leó Zeneiskola és Szakközépiskola volt. Mészáros Lászlóné igazgató köszönetet mondott minden iskolának azért, hogy segítették a tehetségeket, hogy lehetőséget adtak számukra a zenélésre. Hangsúlyozta, a közös együttműködésnek is köszönhető, hogy Legjobbak lehettek a Legjobbak között. Az ünnepségen a zeneiskolás növendékek produkcióiból válogattak össze egy csokorra valót, így a vonósok és a fúvósok is szívhez szóló karácsonyi dallamokkal töltötték be a termet. Az igazgatóknak járó jutalmakat az előadás végén Dr. Hoffmann Tamás polgármester adta át.

LEGFRISSEBB
×

Állásbörze Újbudán  

A VEKOP “Út a munkaerőpiacra” kiemelt projekt keretében állásbörzét rendezett Budapest Főváros Kormányhivatalának Foglalkoztatási Főosztálya, az Újbuda Prizma Nonprofit Kft., valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara az önkormányzat tanácstermében október 4-én.