Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 16. szerda, Gál

Idősektől csalnak ki pénzt. Figyelem!

A csaló(k) idősektől csalnak ki pénzt azzal az indokkal, hogy Újbuda önkormányzata 2 millió forintot ad majd az időseknek, ha most fizetnek többszázezer forintot.

Egy - vagy esetleg több - csaló azzal az indokkal, hogy Újbuda önkormányzata 2 millió forintot ad majd az időseknek többszázezer forintot kér most idősektől a XI. kerületben. A csaló az önkormányzat munkatársának adja ki magát. Újbuda önkormányzata kér mindenkit, hogy fokozott figyelemmel fogadják az ilyen "megkeresést". Újbuda önkormányzatának munkatársai fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, amelyet kérésre fel kell mutatniuk, és természetesen szó sincs olyan "akcióról", hogy többszázezer forintos előleg befizetésével az önkormányzat 2 millió forinttal támogatja az időseket.

LEGFRISSEBB
×

Az Újbudai robotok menetelése III. rész  

Három részes sorozatunk utolsó részében folytatjuk az újbudai robotprogramozó csapatok bemutatását. Előzetesként csak annyit, hogy most kiderül az, hogy nem csak a fiúk tudnak labdába rúgni ebben a “sportban”. Sőt. A riportokat Both Samu, 12 éves diák készítette.