Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 28. csütörtök, Emil, Csanád

Idősektől csalnak ki pénzt. Figyelem!

A csaló(k) idősektől csalnak ki pénzt azzal az indokkal, hogy Újbuda önkormányzata 2 millió forintot ad majd az időseknek, ha most fizetnek többszázezer forintot.

Egy - vagy esetleg több - csaló azzal az indokkal, hogy Újbuda önkormányzata 2 millió forintot ad majd az időseknek többszázezer forintot kér most idősektől a XI. kerületben. A csaló az önkormányzat munkatársának adja ki magát. Újbuda önkormányzata kér mindenkit, hogy fokozott figyelemmel fogadják az ilyen "megkeresést". Újbuda önkormányzatának munkatársai fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, amelyet kérésre fel kell mutatniuk, és természetesen szó sincs olyan "akcióról", hogy többszázezer forintos előleg befizetésével az önkormányzat 2 millió forinttal támogatja az időseket.

LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.