Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 17. szerda, Endre, Elek

Húsz éves a Napsugár bölcsőde

Április 7-én, pénteken nyitotta meg kapuit a Napsugár bölcsőde szakmai kiállítása, az intézmény húsz éves fennállásának apropójából.

Húsz éves fennállását ünnepelte a Csikihegyek utcai Napsugár bölcsőde április 7-én, pénteken, a gondozónők által "megálmodott" szakmai kiállítással.

Majdnem negyed évszázad alatt az intézmény sokat változott, mind külső jegyeiben, mind szellemiségében. Ezt a fejlődést hívatott bemutatni a kiállítás is, amelyet elsősorban a bölcsőde dolgozóinak és az ide járó gyerekek szüleinek rendeztek.


Kiss Lajosné a Napsugár bölcsőde vezetője elmondta, nem véletlenül választották Antoine de Saint-Exupéry egyik híres mondatát a rendezvény szlogenjéül. / "Mert előbb minden felnőtt gyermek volt. De csak kevesen emlékeznek rá." /


Az intézmény számára az a legfontosabb, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és mindent megtesznek azért, hogy az itt eltöltött idő élményekben gazdag legyen. Húsvétkor például élő nyuszit simogathatnak a csemeték.

P.L- Újbuda WEB (2006. 04. 07.)

LEGFRISSEBB
×

Biztonságos fejlődés, kiszámítható megújulás  

Több mint nyolc éve dolgozik együtt Újbuda és az itt élők érdekében dr. Hoffmann Tamás polgármester

és dr. Simicskó István kormánybiztos, a kerület országgyűlési képviselője. Úgy látják, az átgondolt városfejlesztési stratégia mellett a közösségépítő munkának is köszönhető, hogy Újbuda egy olyan hely, ahol jó élni.