Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 19. szerda, Zsuzsanna

Hirdetmény - Címnyilvántartás és ebösszeírás

Címek ellenőrzése, címnyilvántartás a kerületben

2008. május 1. napjától az év végéig folyamatosan végzik a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői a kerületben a címnyilvántartás felülvizsgálatát.

 

Ez azért vált szükségessé, mert a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXVI. törvény, valamint a végrehajtásáról kiadott 146/1993. (X. 26.) Korm. rendelet a jegyző felelősségévé tette egy olyan közhiteles címnyilvántartás vezetését, amely tartalmazza a kerületben található valamennyi címet.

 

Ennek keretében munkatársaink a kerületben található közel 77.000 címet bejárással ellenőrzik. Feladatuk minden telek, épület, közintézmény feltérképezése, a kapubejáratok megjelölése, az épületek szintenkénti bejárása, a kiírt adatok (emelet, ajtószám) jegyzőkönyvi rögzítése.

 

Ezúton is kérjük a Tisztelt Lakosságot az együttműködésre; segítsék munkatársaink épületekbe való bejutását, akik arcképes igazolvánnyal fogják igazolni magukat. (A lakások, és az ott lakó személyek ellenőrzése nem feladatuk.)

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ebösszeírás

 

A címnyilvántartással egy időben eleget teszünk azon törvényi kötelezettségnek, amely szerint a kerületünkben élő ebeket - az ebnyilvántartás pontosítása érdekében - össze kell írni. 2008. május 1-jétől, a kerületi címek ellenőrzésekor munkatársaink szórólapokat helyeznek el a postaládákban.

 

Az összeírás önbevalló módszerrel fog történni. Kérünk mindenkit, aki a kerületünkben kutyát tart, hogy a feladat ellátásában működjön közre, és a szórólapon szereplő nyomtatványt kitöltve a megjelölt módok valamelyikén (postai úton, faxon, e-mailben, kihelyezett gyűjtőládákban) juttassa vissza hivatalunknak. Együttműködésüket előre is köszönjük.

 

További információ az Ebösszeírással kapcsolatban:

Fax: +361 466-9505, +361 466-4868

e-mail: kiss.ildiko@ujbuda.hu., tamas.gyorgy@ujbuda.hu

 

Az ebösszeírási nyilatkozat innen tölthető le.

 

Újbuda Önkormányzata

 

Lejárat dátuma: 2008-05-31


Célközönsége: Minden érintett személy    

LEGFRISSEBB
×