Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 13. szombat, Jenő

Hideg idő, jó közlekedés szilveszter este

Mínusz hét fokra is hülhet a levegő hőmérséklete Budapesten. Az Újbudát érintő valamennyi éjszakai járat a szokásosnál sűrűbben közlekedik december 31-én éjjel. 

Szilveszter napján a járatok a szombati napokon érvényes menetrend szerint közlekednek, normál üzemidőben. Az esti üzemzárást követően a budai területeken valamint Pesten a Hungária körgyűrűn belül közlekedő éjszakai járatok egész éjszaka - néhány kivétellel - megduplázott, kétszeres sűrűséggel közlekednek.

December 31-én éjjel a 6-os villamos - a 4-es villamos üzemzárását követően - folyamatos üzemidőben 7-8 percenként jár majd. Szilveszter napján számottevő csapadék nem várható. Elsősorban a keleti, északkeleti megyékben lesznek erősen felhős, párás, ködös területek, másutt többnyire napos idő valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -7 és -2 fok között alakul, de a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet. A nappali maximumok nagyrészt 3 és 8 fok között, északkeleten kevéssel fagypont felett várhatók.

Kedden, 2013 első napján nagyobb területen várható borult, párás, foltokban ködös idő, de lesznek derült, napos tájak is. Néhol viszont szitálásra, ónos szitálásra is készülni kell. A minimumhőmérséklet -7 és 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +5 fok között várható.