Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 17. kedd, Zsófia

Fórum a Skála utódjáról

Március 21-én, kedden lakossági fórumot tartott az SZDSZ, a Lágymányosi Közösségi Házban. A találkozó témája a Skála helyén épülő új beruházás volt.

Lakos Imre, az SZDSZ 15. választókerületének képviselőjelöltje és a kivitelező cég vezetői tartottak lakossági fórumot március 21-én a Lágymányosi Közösségi Házban. A beszélgetésen nagyon sokan megjelentek, hiszen a Skála helyén épülő új beruházásról volt szó, ami Újbuda egyik legnagyobb városfejlesztési projektje.


Az ingatlanszakma, de Budapest tervezői is azt állítják, hogy az elmúlt két, három évben Újbuda a város legdinamikusabban fejlődő kerületévé vált. És most egy újabb nagy beruházás kezdetén kíváncsiak voltak a lakosság véleményére is. Ugyanis nem mindegy, hogy mi történik itt, hiszen a Skála Áruházat megszokták, megszerették az emberek. Ezért fontos a lakosság véleménye, és ezért szeretné Lakos Imre, az SZDSZ 15. választókerületének képviselőjelöltje, ha jó döntés születne, amikor elfogadják a szabályozási tervet.

joshua - Újbuda TV (2006. 03. 27.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.