Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 20. szerda, Vendel

Felhívás: Két szelektív hulladékgyűjtő sziget átmenetileg megszünt

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az Andor utca átépítésének megkezdése miatt, két szelektív szigetet átmenetileg megszünt! A két helyszín: Andor u. - Fehérvári út kereszteződésénél illetve az Andor u. - Rátz László utca kereszteződéshez közel.

A két helyszín:
Andor u. - Fehérvári út kereszteződésénél a Tesco express előtt,

Andor u. - Rátz László u. kereszteződéshez közel.
Kérjük, ez idő alatt a szigeteket ne keressék fel hulladékaikkal.


A legközelebbi szelektív hulladékgyűjtési szigetek a következők:
Tétényi út - Kondorosi út keresztezés (Kondorosi út elején)
Fehérvári u. - Andor u. Plus áruház mögött (parkolóban)
Nagykikinda u. (iskola)épület falánál
Leiningen u.


Kérjük, hogy csak szelektált hulladékokkal keressék fel a szigetet; amennyiben már eleve telítve vannak a tárolók, ne rakják mellé hulladékaikat!

Amennyiben nagyobb mennyiségű újrahasznosítható hulladékot kívánnak elhelyezni, keressék fel a Bánk bán utcai hulladékudvart (XI. ker., Bánk bán utca 8-10. Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig: 10-18-ig, szombaton: 8-14-ig. Tel.: 464-5907).

Nyomatékosan felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a szigeteken műanyag, papír, fém és üveg frakciókat gyűjtésére van mód, kérjük, csak ilyen hulladékokkal keressék fel a konténereket! Kérjük, hogy a hulladékokat a konténerekben helyezzék el, a konténerek körül ne hagyjanak szemetet!

A közterületi szemetelés szabálysértésnek minősül.
Veszélyes hulladékokkal (festék, vegyszer, növényvédőszer stb. maradványok) egész évben felkeresheti a XI. kerületi lakosság a Palota Környezetvédelmi Kft. gyűjtőudvarát az M3 autópálya mellett, a XIV. ker. Kacsóh Pongrác út 146. szám alatt (nyitva hétfőtől - péntekig: 8-17 óráig, szombaton 8-14 óráig. Tel.: 222-03-61).


Köszönjük szíves türelmüket és együttműködésüket.

Újbuda Önkormányzata (2010. 03. 10.)

LEGFRISSEBB
×

Közösségi tervezés Újbudán - Kelenvölgy, Péterhegy  

A szaktervezők elkészítették a forgalomtechnikai terveket Sasad-Sashegy, Kelenföld, Kelenvölgy-Péterhegy, Albertfalva, Gellérthegy városrészekre. Ezúttal Kelenvölgy és Péterhegy felülvizsgálatához kérik a lakosság észrevételeit és javaslatait.