Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 17. csütörtök, Hedvig

Felhívás hatvan felettieknek

A XI. kerületi önkormányzata Újbuda 60+ elnevezéssel nagyszabású programot indított a kerületben élő 60 év feletti lakosok életminőségének javítása érdekében, melynek egyik eleme a közösségfejlesztő program. Várják azoknak a kerületi időseknek a jelentkezését, akik szívesen adnának interjút egyetemi hallgatóknak.

Budapest XI. kerületének 3 városrészében (Albertfalván, Lágymányoson és Gazdagréten) december folyamán összesen kb. 200 idős helyi lakossal szeretnénk interjút készíteni. Keressük azokat a vállalkozó szellemű embereket, akik vállalják, hogy ebben az időszakban harminc-negyven percet rászánnak arra, hogy - előzetes egyeztetés után - otthonukban, vagy valamely nyilvános helyen felkeressék őket a közösségfejlesztők, vagy azok munkáját segítő egyetemi hallgatók akik természetesen megbízólevéllel rendelkeznek. A beszélgetések során szeretnénk megismerni a szomszédságban élő idős emberek életét, kedvet csinálni a programhoz, és rálelni a szomszédsági önkéntességhez kedvet érző idős emberekre.

A programot irányító közösségfejlesztők és elérhetőségeik:

Benedek Gabriella - Lágymányos szomszédságai
E-mail: gabriellabenedek@digitaldream.hu

Gyenes Zsuzsa - a Gazdagréti lakótelep szomszédságai
E-mail: gyezsu@freemail.hu

Péterfi Ferenc - Albertfalva szomszédságai
Email: peterfi@kkapcsolat.hu

Közösségfejlesztők Egyesülete,
Cím: Budapest, 1011, Corvin tér 8.
Telefon: (36-1) 201 57 28
Fax: (36-1) 225-60-13

Újbuda Önkormányzata (2008. 11. 28.)

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Az Újbudai robotok menetelése III. rész  

Három részes sorozatunk utolsó részében folytatjuk az újbudai robotprogramozó csapatok bemutatását. Előzetesként csak annyit, hogy most kiderül az, hogy nem csak a fiúk tudnak labdába rúgni ebben a “sportban”. Sőt. A riportokat Both Samu, 12 éves diák készítette.