Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 4. csütörtök, Bulcsú

Dr. Fenyvessy Zoltán választásértékelő fórumot tartott

Április 25-én, kedden Dr. Fenyvessy Zoltán a 16-os számú választókerület MIÉP- Jobbik Harmadik Út képviselőjelöltje, politikustársaival megköszönte a választópolgárok támogatását, a kerületi MIÉP székházban.

Április 25-én, kedden Dr. Fenyvessy Zoltán a 16-os számú választókerület MIÉP- Jobbik Harmadik Út képviselőjelöltje megköszönte a kampánymunkában résztvevők segítségét. A politikus elmondta, a választási eredmények nem jelentik, hogy keveset dolgoztak volna, sőt valószínű több munkájuk volt, mint a nagypártok jelöltjeinek. Dr. Fenyvessy Zoltán büszke a kerületben elért eredményekre, amelyek az országosnál hatvan-hetven százalékkal jobbak. Szerinte ez azt mutatja MIÉP- Jobbik Harmadik Út pártnak továbbra is, van bázisa a kerületben. A képviselőjelölt pártja esélyeit latolgatva az Újbuda Tv-nek azt is elárulta, hogy a megszerzett mandátum számát némi javítással kettőre is "feltornázhatják".

LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.