Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 30. csütörtök, Pál

December 5-étől lesz újra zavartalan a tömegközlekedés

November 10-étől december 5-éig (hétfőtől négy héten át) a Móricz Zsigmond körtéren a Villányi úti és Fehérvári úti villamosvágány-összekötés munkálatai zajlanak.

November 10-étől december 5-éig (hétfőtől négy héten át) a Móricz Zsigmond körtéren a Villányi úti és Fehérvári úti villamosvágány-összekötés munkálatai zajlanak, illetve szintén november 10-én kezdődik és 2009. április 30-áig tart a Várkert rakparton a budai Duna-parti főgyűjtő-csatorna építése miatti vágányzár a 19-es, 41-es és 41A villamosok vonalán a Döbrentei tér és a Batthyány tér közötti szakaszon.

Az átfedési időszakban (november 10-étől december 5-éig) a 18-as, 41-es és 56-os villamosok dél-budai végállomásaiktól (Savoya Park, Kamaraerdei Ifjúsági Park, Budafok, Városház tér) csak a Bocskai útig közlekednek. Az északi oldalon a 18-56-os villamos Kelenföldi pályaudvartól csak Hűvösvölgyig szállítják az utasokat.

A 19-es és 41A villamosok nem közlekednek, helyettük 19-41V jelzéssel villamospótló autóbuszokkal lehet utazni a Batthyány tér és a Fehérvári út között.

Az autóbuszok az érintett 86-os autóbuszmegállókban és 19-es villamosmegállókban veszik fel az utasokat.

A Bem rakparton és a Várkert rakparton a 86-os autóbuszok, a Bocskai út és a Móricz Zsigmond körtér között a 149V villamospótló autóbuszjárat is igénybe vehető. A 149V jelzésű autóbuszok részére a Fehérvári úti kereszteződést megelőzően (a piac mellett) a 19-41V villamospótló autóbusszal közös autóbuszmegálló is kialakításra kerül.

BKV Zrt. (2008. 11. 12.)

LEGFRISSEBB
×

A második félidő a fejlesztéseké  

A gyermekek és az egészségügy állnak a ciklus fejlesztéseinek középpontjában, a parkolási és zöldítési intézkedésekkel pedig az élhetőséget javítaná Hintsch György alpolgármester.